Pàgines

impresionant

impresionant
bonic per la vista

dijous, 30 de juny del 2011

LH--Revolution: 1ª Assemblea al barri de la Florida

Fa uns tres mesos va néixer un moviment denominat 15-m: es van reunir poc a poc a las places més grans de l'Estat espanyol amb una gran acampada de resonància internacional. Per reivindicar les coses que fa molt temps que ja tenien que estar solucionades.

Aquest  moviment és molt multiracial i revindica moltes coses. Després de molts moviments --discusions--carreres--cops--i--més --coses, han passat tres mesos i per cansament i per altres coses de gobernació, les assemblees van decidir desalotjar les plaçes i fer assemblees per barris.

Dia 29 de Juny a las 19:30 hores 
1ª ASSEMBLEA  dels  INDIGNANTS al barri de LA FLORIDA (HOSPITALET DEL LLOBREGAT).
Ha començat la descentralització del moviment cap els barris de l'Hospitalet.
Es va fer davant el mercat de la Florida. Hi eren unes 200 persones des de joves a més grans. Cadascú va demanar el torn de paraula per expressar las seves crítiques.
Es va parlar: --dels Governs--, les--caixes--, els ajuntaments--, i més i més i--més--... Com sempre, els més rics, són els que mouen els fils de tot el món de manera que els interessa.

Vaig estar a l'assemblea: em va semblar que havia ganes de tirar tot aquest moviment endavant: --joves--i Grans.
Tots endavant podent arribar molt lluny. 
Com va dir un participant quan menys por tinguem, més por tindran ells.No em vull fer massa pessat: em va agradar l'assemblea del barri de la Florida (jo visc a la Florida). Anem tots endavant que trobarem la recompensa i si no la trobem, li deixarem als nostres fills.

UN INDIGNAT, ara i fa molt temps enrrere  (PEPET)