Pàgines

impresionant

impresionant
bonic per la vista

dijous, 27 de setembre del 2012

el blog del pepet: Palabras-paraules-palabras

el blog del pepet: Palabras-paraules-palabras:   Estos últimos dias estoy escuchando mucho esta palabra no sé muy bien lo que quiere decir pero suena bien. Os voy a hacer un...

Palabras-paraules-palabras

 

Estos últimos dias estoy escuchando mucho esta palabra no sé muy bien lo que quiere decir pero suena bien.

Os voy a hacer un pequeño resumen de lo que creo que quiere decir esta palabra.


Creo que quiere decir que, personas, pueblos, ciudades, naciones ,etc pueden escoger por ellos mismos la manera que quieren que sean las cosas sin perjudicar a nadie ni salir beneficiados.

Hay muchas Independencias, se ve que para conseguirlas hay que luchar mucho (porque a otros no les gusta y quieren mandar ellos).

A veces para conseguirla se llega a enfrentamientos de sangre y muerte.

Debe ser una cosa buena porque se lucha para conseguirla.

Yo con mis años particularmente he tenido algo de ella pero no totalmente, a diferentes niveles de mi entorno y de la vida pero cuando se tiene, aunque sea un poquito, uno se se siente más realizado como persona (políticas aparte).

No sé que poner mas porque no soy un entendido en esta materia pero lo poco que sé lo entiendo como bueno. (Salvo axcepciones).

Independencia
INdependència
En cualquier idioma suena bien-anem per ella!

El escrito está hecho en español (para que no hayan dudas).

Salut

PeP



    Inde-Inde-Independencia
Inde-Inde-Independéncia







dijous, 20 de setembre del 2012

el blog del pepet: BLOCAIRES

el blog del pepet: BLOCAIRES: Bon dia a tots He tornat a buscar el meu bloc, estava per una estanteria, l'he trobat, les tapes ratllades i envellides el meu bloc e...

BLOCAIRES

Bon dia a tots

He tornat a buscar el meu bloc, estava per una estanteria, l'he trobat, les tapes ratllades i envellides el meu bloc estava  ,sense color com si agest estat un temps sense fer-se servir (m'he  vist reflexat amb ell perquè a mi m'ha passat lo mateix).

L'he obert i he vis moltes coses que havia fet, he notat que per dintre està viu (m'he tornat a reflexar amb ell perquè jo ara també estic viu per dintre.)

He pensat en canvia la imatge però per ara anirem els dos junts poc a poc.

A lo millor ja arribarà el moment de fer un canvi això ho dirà el temps.

Aquet bloc és molt especial, no s'acaba mai, pots posar moltes coses, escrits, fotos, vídeos, etc i a més els pots enviar als amics i coneguts que vulguis perquè vegin lo que fas.

Li he agafat molt de carinyo, sembla una tonteria, però no ho és. Es comença com si res i amb el temps el fas com un tros de tu.

Molt be per l'exintència dels blocs i dels blocaries.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aquest nou curs seguiré escribint coses que amb feixen cremor dintre de mi amb denúncia i ironia i treure el sentiment d'impotència que de vegades tinc dintre de mi que aunque faci molt temps que per desgràcia la porto, sempre intento rebelar-me en contre d'ella. (ES LA VIDA).

Si tots els blocs i blocaires es coneguessin més entre nosaltres a través d' intercanvis ,comentaris, visites, es donarien compte de que tenint com vaig dir fa temps (Això es una eina meravellosa).

No deixem que sigui un simple entreteniment: fem d'aquesta eina un recurs perquè entre tots intentar amb els nostres blocs canviar una mica aquest mon que li fa falta.

No em vull fer pessat però a veure si algun dia puc escriure que un bloc és una petita part del mon.

Gràcies per llegir-lo.

Salut!

Pep



Re-entreeeeé


L´Hospitalet del Llobregat a 20 de Setembre de l'any 2012
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Felicitats Mila m'hi he posat content al sapiguer per las teves fotografies que estàs en estat de bona esperança.
M'hi alegrat perquè sempre des del primer dia que ens vam conèixer hem tingut una molt bona relació(Dinamitzadora/Alumne) molt respectuosa i amb molt bon feeling com diuen ara.
Et desitjo que tot l'embaràs i el part et vagi molt bé i torno a dir-te: moltes felicitats, sigui nen o nena.

Postdata:
ASTROLOGIA
L'Astrologia diu que el més millor per fecundar es juny -sobre tot las verbenes de Sant Joan o Sant Pere-.
Segons els deus.

Salut
Pep