Pàgines

impresionant

impresionant
bonic per la vista

dijous, 28 de febrer del 2013

FELICITATS

Felicitats
 
 La setmana passada estava una mica amuinat perquè la dinamitzadora del Punt Òmnia tenia que donar a llum més o menys el dia 13 de febrer i estem a 22 i no ha donat a llum. Potser que la nena ha vist lo que li espera i ha decidit esperar una mica per si escampa.

El dilluns em semblava que hi passava molt temps i vaig començar a indagar que passava. La resposta va ser que a l'hospital maternal no sabien res de res.

Se'm va encendre la llum (casos de niños robados) i em vaig posar amb marxa amb la meva perspicàcia habitual. Al final vaig aconseguir contactar amb la dinamitzadora.

Em va explicar que estaven totes dues molt be, que li habian donat d'alta el mateix dilluns i que la nena era molt maca (amor de mare).

Li vaig explicar lo que em va passar i no donava fe, però aixi va ser.

Aviat tindrem noticies i fotografies!
Felicitats perquè tot hagi anat pels camins senyalats.

==================================================================
 
A partí d'ara l'escriptura es tornarà més enginyosa.
 
Després d'una ve una altra i després un altre i després prou (o fer un pensament).

Notava el cos més lleuger com si peses menys, clar (ja tenim una altra més per portar la creu)(per dir alguna cosa en vers de creu pot ser pancarta).

En fi, que estic molt contenc i espero veure-les aviat!

Divinitza quin non li han posat a la nena

PISTA 
 
Si endevineu el nom, me l'envieu al meu correu (pepet.lh@gmail.com ) i si no també. Amb tots els que l'endevineu es farà un sorteig per dues personàs per anar gratuïtament a fer una visita guiada antifranquista per Collblach-la Torrassa que s'efectuarà un dia i hora a concretar.

I els que no l'endevineu nomes per concursar tindreu dret a una piruleta amb el anagrama de pxc per xuplar-la.

Esperem que ningú s'enfadi i si s'enfada, te dues feines a fer: enfadar-se i desenfadar-se
salut!!!

pep

dijous, 14 de febrer del 2013

TEATRO



Si, teatro, si. Es lo que llevan haciendo desde hace 35 años diferentes compañías (amarillas-azules-rojas) pero con la misma representación (LA GRAN FARSA),
con representaciones en todo el estado español y en el extranjero.

1er acto: hace 35 años unos señores ???? se inventaron ( LA CONSTITUCIÓN) una obra complicada que en el día de hoy aun no se sabe del todo de que va, porque hay muchas interpretaciones y los inventores ya no están y los que están no se acuerdan???después de tanto tiempo desde que la que hicieron.

2º acto: La obra (LA GRAN FARSA) la interpretan muchas compañias con diferentes formatos. Voy a poner el nombre de las compañías mas famosas  que la han interpretado (espero no olvidarme alguna): 

--- LA MONARQUÍA --- EL GOBIERNO ESTATAL --- EL EJERCITO --- LA IGLESIA --- LOS GOBIERNOS AUTONÓMICOS --- LAS DIPUTACIONES --- LAS POLICÍAS ESTATALES Y LAS AUTONÓMICAS --- LOS AYUNTAMIENTOS --- POLICÍAS LOCALES --- ETC ETC ETC  y diferentes compañías de menos peso o poca influencia teatral.

3er acto:  cada compañia le da a la obra su toque personal, pero el final siempre es el mismo: una gran farsa en la que están todos y tiran para su lado para quedarse con la cuerda (EL PODER).

4º acto: entre medio de todo el jaleo de la obra estan los trabajadores, (LUCES-SONIDO-DECORADO) que cada vez tienen menos trabajo y menos dinero y se hacen oir con lo antes dicho (DECORADO CALLES, Y PLAZAS) --- (SONIDO ALTAVOCES) --- (LUCES PANCARTAS ESLOGAN). Total los tontos de siempre.

5º acto: LA GRAN FARSA empieza y acaba igual: recriminadose unos a los otros y al revés y en 35 años esta farsa se ha reconvertido en otra obra (CORRUPCIÓN) en que los mismos artistas se la tienen aprendida de memoria.

6º acto:  esta nueva obra ahora sale a la luz con mucha fuerza y el sindicato de Artistas (COMUNIDAD EUROPEA) dice que hay crisis, que no puede ser, que la clase trabajadora tiene que apretarse el cinturón (que ya no tiene agujeros), que hay que hacer un pacto (cuando el pacto de llevarse el dinero lo tienen hecho hace mucho tiempo)...

ACTO FINAL: después de estar viendo la obra desde que tenía uso de razón, la conclusión de un crítico de teatro regular es: DECORADOS maravilloso (todo el mundo), SONIDO muy fuerte (clase obrera) y ARTISTAS muchos pero mediocres.

CONCLUSIÓN FINAL: PEPE NO TE METAS EN CAMISAS DE ONCE BARAS

salud  pep






dijous, 7 de febrer del 2013

SAPATILLAS AMARILLAS


El Grup de Teatre Imagina va posar en escena a la Biblioteca Central de Castelldefels el dia 26 de Gener del 2013 la obra(ZAPATILLAS AMARILLAS) Versió Teatre Fòrum es una creació de Imagina amb col-labora cio de Susanna Cebrian a partir de l´adaptacio de un compte de Mª Jesús  Rodríguez.





Hola com component de aquest grup os  explicaré la meva experiència de la meva nova posada amb escena amb un paper petit però  gratificant.




Com sempre arribem als llocs amb temps per prepara les coses que comporta una representa cio,decorat,llums so, efectes especials,i vestuari.


Cuan falta poc es ajunten i es donem ànims abraçades i fem força perquè surti lo millor possible.

La obra (SAPATILLAS AMARILLAS)Consta de tres actes molt diferenciats.

En principi tinc que di que dos (jokers)presentadors estan tota la obra entre el escenari i public com reconduint la situacions que passen.


PRIMER ACTE
 
Es comença en un sabater,las sabatilles vellas,las bambes,les sabates,botes de aigua,i sabatilles grogues edemes de un calçador es buscant fe un espai i per fer lo se empeñen un as amb las altres es criticant i es diuen de tot cançadas de tan batibull es quedam adormides.

SEGON ACTE
 
Representa una mare planchan i el fill (SERGI)que li diu que no troba les sabatilles grogues la mare li diu que es un descuidat i que las busqui ve (entre tan truca el telefon)es una amiga de la mare que la vol invita a dinar però li diu que esta molt atrafegada amb el fill i no te molt de temps bueno poden fe un cafè li contesta la amiga així quedam i el (Sergi)castigat asta que trobi las sabatilles.

TERCER ACTE
 
Comença el acte amb que toca el despertador i totes las sabatilles es despertant i les sabatilles grogues no estan tots els demès diuen coses de elles que si que no llavores las sabatilles mes velles diuen que tindrien que tindre una mica de paciència perquè li recorda (AL TIÓ SEBSTIAN) Que tenia una en fermetat al cap que se imaginava coses i estava tris per que no el entenien i amb sembla que las sabatilles grogues tenen els mateixos sintomas.
Pues entre tots las tenint que ajudar la però com o fem ningú sabem



 
Les sabates negres es dirigeix al public i pregunta algú te una idea.
 

Amb aquest moment tots els actors es desprenent del vestuari i el compte es converteix en una família de la realitat esta la mare,el pare,els fills ,germans cosins ,etc etc

 I tots volem ajudar a la mare que te un problema de salut mental ,tens que sortir al carrer ,anar al metge. prendre la medicació i ,moltes coses per ajudar la però no fa ni cas diu que ells si que estan malats.llavors demanen col-labora cio del public

I NO EXPLICO EL FINAL PERQUÈ LO VO ES ANAR A VEURALA PER SENTIR DE APROP EL LO QUE OS E EXPLICAT I MES

I jo he començat deien que volia explica la meva primera experienca i no o pug explica amb paraules
nomes pug di a la gran família que es Imagina.GRACIES.GRACIES.GRACIES


PEP